ApiLand Polen crud de Trandafir sălbatic și măr, ApiLand, 250g

-24%
29,00 Lei   22,00 Lei
Variantă:
Momentan indisponibil
Cod Produs: 5 Ai nevoie de ajutor? 0763 819 286
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Polen crud de Trandafir sălbatic și măr

Descriere

Polenul crud de trandafir sălbatic și măr este îngerul păzitor al juniorilor.

  • Protejează de infecții microbiene
  • Întărește sistemul imunitar
  • Facilitează absorbția de calciu în organism
  • Combate constipația

Ce este polenul crud?

Polenul crud este considerat unul dintre cele mai pure alimente care aduce un aport complex de elemente nutritive organismului uman. În polenul crud se regăsesc toate elementele chimice care constituie corpul omenesc. Menționăm ca macroelemente minerale: Ca, Mg, P, K, Na, și ca microelemente minerale: Cu, Fe, Mn, Ni, S, Se, Si, Zn, B, Co, Cr, I, Mo. 

Absorbția și funcționarea corectă a unor minerale depinde de alte minerale sau vitamine pe care trebuie să le avem în organism. Spre exemplu, absorbția de calciu este dependentă de magneziu și fosfor, dar și absorbția de fosfor depinde de calciu. Așadar, dacă avem carență de calciu, nu înseamnă că dacă luăm calciu vom rezolva problema, ci doar dacă și celelalte elemente aflate într-o relație de interdependență sunt la nivelul potrivit.

Datorită faptului că polenul crud este atât de bogat în minerale, acesta este considerat un important polimineralizant natural menit să creeze un echilibru armonios al organismului uman. 

Beneficiile polenului crud de trandafir sălbatic și măr*:

  • Protejează de infecții microbiene

  • Întărește sistemul imunitar

  • Facilitează absorția de calciu în organism

  • Combate constipația

Polenul crud de trandafir sălbatic și măr are un conținut bogat de vitamine C, A, fosfor, minerale, oligoelemente, antioxidanți, potasiu, fier și flavonoide ce facilitează absorbția de calciu. Acesta susține și întărește sistemul imunitar, ținând departe de organism infecțiile microbiene.

Polenul crud de trandafir sălbatic și măr este și un foarte bun antianemic, reglează tranzitul intestinal și combate constipația, menținând o stare de echilibru în organism.

Administrarea polenului crud de trandafir sălbatic și măr

Polenul crud de trandafir sălbatic și măr poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei.

Doza uzuală recomandată

Copii - 1 linguriță/zi (5 g)
Adulți - 1 lingură/zi (15 g).

Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 7 săptămâni (3 caserole), de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de trandafir sălbatic și măr poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.

Mod de păstrare a polenului crud de trandafir sălbatic și măr

Polenul crud de trandafir sălbatic și măr se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC.

Polenul crud de trandafir sălbatic și măr rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.

Deși se păstrează la congelator, polenul crud de trandafir sălbatic și măr nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator.

De reținut!

Polenul crud de trandafir sălbatic și măr poate fi pus și scos din congelator de nenumărate ori, păstrându-și integral calitățile.

 

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!