Obio Cacao liquor, raw, Obio, 250g

-13%
39,58 Lei   34,50 Lei
Title: Default Title
Momentan indisponibil
Cod Produs: BH-146 Ai nevoie de ajutor? 0763 819 286
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Cacao liquor, raw

Descriere

Cacao liquor se obtine prin presarea boabelor intregi de cacao si incalzirea acestora la temperaturi joase (pana in 40 de grade) pana formeaza o pasta. Aceasta pasta se va solidifica la temperaturi sub 32 de grade. Practic avem in fata cea mai naturala si sanatoasa forma de ciocolata 100% cruda si ecologica:)

Puteti consuma produsul ca atare sau daca doriti puteti sa-l topiti la temperaturi pana in 40 de grade si sa adaugati un indulcitor natural sanatos cum ar fi zaharul din palmier sau xylitolul si astfel veti obtine o ciocolata delicioasa raw si mai ales sanatoasa!

De asemenea puteti folosi cacao liquor in diverse compozitii pentru deserturi raw si nu numai.

Produs certificat organic.

Gramaj: 250g

Scrie un review


close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.