Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

0

Coșul tău e gol

Despre noi

www.dagrino.ro este proiectul unei echipe de tineri antreprenori convinși că soluția pentru o sănătate de fier și pentru performanță fizică este nutriția echilibrată, care oferă toate elementele necesare dezvoltării și bunei funcționări a organismului și care protejează totodată împotriva factorilor negativi din mediu și a radicalilor liberi generați de activitatea celulară.

În viața de zi cu zi, realizarea acestui ideal este foarte dificilă, chiar utopică. Din experiența proprie, a familiilor și a prietenilor noștri ne-am dat seama că, din cauza rigorilor activităților zilnice și a degradării calității alimentelor în general, este imposibil să mâncăm perfect echilibrat. De aici nevoia de suplimentare a alimentației cu nutrienți, vitamine și alte elemente esențiale.

www.dagrino.ro a apărut dintr-o necesitate: lipsa unui magazin online profesionist, mai ales în ceea ce privește prețurile practicate, producătorii promovați și timpul de livrare. Am simțit pe propria piele această situație și felul în care dorința de sănătate sau de vindecare este exploatată financiar de producători și revânzători fără scrupule. Am putea chiar să spunem că am devenit oameni de afaceri din nevoia de corectitudine și profesionalism și tocmai de aceea vrem să demonstrăm că se poate și altfel, mult mai bine.

Astfel că în magazinul nostru găsești mii de produse de la producători locali și internaționali reputați, informații substanțiale despre fiecare, atât în ceea ce privește compoziția, cât și recomandările de utilizare, și, poate cel mai important aspect, prețuri corecte, rezultate din practicarea unor adaosuri foarte mici. Mai mult, acolo unde este posibil, facem reduceri importante, pentru ca toată lumea să aibă acces la produsele dorite. Livrarea se face în cel mai scurt timp, iar modalitățile de plată sunt numeroase și ușor de pus în practică. În plus, ne extindem continuu baza de colaboratori prin contractarea directă a unor branduri internaționale valoroase, insuficient prezente în țara noastră.

Abonează-te