0

Coșul tău e gol

Termeni și condiții

Termeni și condiții pentru folosirea site-ului DAGRINO.RO

TERMENI ȘI CONDIȚII
Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. DAGRINO.RO își rezervă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor poate fi citită oricând folosind legătura "Termeni și condiții" din josul paginilor site-ului.

ATENȚIONARE
Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și nu se pot substitui sfaturilor sau prescripțiilor medicului dumneavoastră sau a oricărui personal medical calificat.
Nu trebuie să folosiți informațiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat.
Trebuie să citiți cu atenție tot prospectul. Dacă aveți sau credeți că aveți probleme cu sănătatea sau sunteți bolnav, adresați-vă de urgență medicului dumneavoastră.
Informațiile și sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de către Ministerul Sănătății și de către celelalte organisme abilitate și nu au intenția de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boală.

INTRODUCERE
Acest site este întreținut și administrat de DAGRINO S.R.L. Proprietarul site-ului este DAGRINO S.R.L.
DAGRINO S.R.L. are sediul în Gilău, str. Feser, nr. 522, jud. Cluj. Înmatriculată în Registrul Comerțului sub numărul J12/4305/2008, codul fiscal RO 24665591, și are contul IBAN RO98INGB0000999904804527, deschis la ING Bank N.V Amsterdam – Sucursala București.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Întregul conținut al site-ului DAGRINO.RO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date - este proprietatea DAGRINO.RO și a furnizorilor săi și este aparat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul DAGRINO.RO a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

LEGĂTURI
DAGRINO S.R.L. nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂȚILOR
DAGRINO S.R.L. nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site. DAGRINO S.R.L. nu oferă nici o garanție, nici în mod expres și nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propriul risc.
Informațiile conținute în acest site on-line sunt prezentate numai sub formă de rezumat și sunt destinate să ofere o înțelegere minimă a consumatorului. Informațiile nu ar trebui să fie considerate complete și nu ar trebui să fie utilizate în loc de o vizită, apel, consultare sau sfatul medicului dvs. sau al altui furnizor de servicii medicale sau de îngrijire a sănătății. DAGRINO S.R.L. nu recomandă auto-gestionarea problemelor de sănătate. Informațiile obținute prin utilizarea site-ului nu sunt exhaustive și nu acoperă toate bolile, afecțiunile, condițiile fizice sau tratamentul lor. În cazul în care aveți întrebări legate de sănătate, vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră. Informațiile accesate prin intermediul acestui site on-line sunt furnizate "CA ATARE" și fără garanții, explicite sau implicite. Toate garanțiile implicite de vandabilitate și adecvare pentru o anumită utilizare sau scop sunt deci excluse. DAGRINO S.R.L. nu garantează că acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise în numele DAGRINO.RO sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare.

MĂRCI
DAGRINO S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu ii conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății, fără acordul scris al acesteia.
Drepturile de autor pentru toate materialele oferite pe acest site sunt deținute de DAGRINO S.R.L. sau de creatorul original al materialului. Cu excepția celor afirmate aici, niciun material nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, descărcat, afișat, postat sau transmis în orice formă sau prin orice mijloace, inclusiv, dar nu limitat la, electronic, mecanic, fotocopiere, înregistrare, sau orice alt caz, fără acordul prealabil în scris al DAGRINO S.R.L. sau al proprietarului drepturilor de autor.

ACCESUL LA SITE
DAGRINO S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu ii conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății DAGRINO S.R.L., fără acordul scris al acesteia.

CONDIȚII DE PLATĂ
Condițiile de plată sunt la discreția DAGRINO S.R.L., și cu excepția cazului în care s-a convenit altfel, plata trebuie să fie primită de către vânzător înainte de acceptarea unui comenzi de către aceasta. Plata pentru produsele comandate se va face la livrare cu excepția cazului în care termenii și condițiile de plată au fost aprobate în altă manieră de către DAGRINO S.R.L.. Comenzile nu sunt obligatorii pentru DAGRINO S.R.L., până la acceptarea acestora de către DAGRINO S.R.L.. Orice devize date de către DAGRINO S.R.L., vor fi valabile pentru perioada indicată în deviz. Clientul este de acord să plătească dobândă la toate sumele datorate, la cea mai mare rată permisă de lege.

COSTURI DE TRANSPORT
Pe factura (facturile) emise de DAGRINO S.R.L., vor fi afișate separat costurile pentru expediere. Clientul este responsabil pentru plata taxelor de transport și a tuturor celelalte taxe asociate cu comanda.

POLITICA DE RETURNARE
Produsele comercializate pe site-ul dagrino.ro, care sunt achiziționate direct de la dagrino.ro, de către un client final pot fi returnate în conformitate cu legislația română în vigoare. Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 15 zile lucrătoare de la primirea produsului. Notificarea se va data, semna și trimite de către Dumneavoastră prin poșta / email la adresa vânzătorului.
În situația returnării oricărui produs cumpărătorul va returna, în termenul prevazut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fără să prezinte nici o urma de deteriorare sau uzură. Cheltuielile de expediție vor fi suportate de către cumpărător. Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă ca sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dumneavoastră. DAGRINO S.R.L. se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate.

COMENTARII, COMUNICĂRI ȘI ALTE DATE/INFORMAȚII
Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare. DAGRINO S.R.L. are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. DAGRINO S.R.L. nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări. În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente, se consideră ca utilizatorul conferă societății DAGRINO S.R.L. și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, societății DAGRINO S.R.L. și afiliaților/asociaților săi sau celor cărora le retransmite dreptul de licență dreptul de a utiliza numele pe care îl asociați cu un astfel de conținut. Utilizatorul garantează ca are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

SECURITATEA INFORMAȚIILOR
Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. DAGRINO S.R.L. nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII
Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcătuit în strânsă colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, DAGRINO S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția noastră de către furnizorii fiecărei mărci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
DAGRINO S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv, DAGRINO S.R.L. își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. Clientul va primi înapoi banii încasați pentru respectiva comandă (dacă comanda a fost contractată în alt mod decât cu plata la livrare). DAGRINO S.R.L. nu răspunde de eventualele defecțiuni ale produselor cumpărate în cadrul magazinului. Orice reclamație va fi adusă la cunoștința DAGRINO S.R.L. în maximum 24 de ore de la recepționarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă furnizorului produselor respective, spre soluționare. Toată responsabilitatea acestor defecțiuni și repararea lor revine în sarcina furnizorului și service-ului autorizat de acesta. Toate produsele (când este cazul) sunt însoțite de certificatul de garanție original(dacă este cazul) emis de furnizorul nostru. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă defecțiuni pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor încasate deja de DAGRINO S.R.L., dar nu și alte despăgubiri. DAGRINO S.R.L. condamnă încercările de fraudă și acordă tot sprijinul necesar recuperării eventualelor pierderi.
Fiind de acord cu acest document, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.
Valoarea maxima a obligațiilor societății DAGRINO S.R.L. față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de DAGRINO S.R.L. de la acest client.

GREȘELI DE TIPĂRIRE
DAGRINO S.R.L. și furnizorii săi nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețuri, caracteristici, imagini etc. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

GARANȚIA PRODUSELOR
Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanția obișnuită a fiecărei mărci în parte și de garanția acordată prin dispozițiile legale în vigoare. Astfel fiecare produs va fi însoțit de certificatul de garanție original acordat de producător.

TAXE SUPLIMENTARE
Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție și/sau încasare aferente. DAGRINO S.R.L. nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului. Pentru orice taxă percepută în plus vă puteți adresa imediat la office@dagrino.com.

LITIGII
Orice litigiu intervenit între DAGRINO S.R.L. și clienții săi urmează a fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența teritorială a instanțelor de la sediul DAGRINO S.R.L.

DISPOZIȚII FINALE
Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul accepta fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Abonează-te