Lysi Ulei din ficat de cod pentru copii, Lysi, 240 ml

-29%
82,80 Lei   58,40 Lei
Momentan indisponibil
Cod Produs: SAGA.00000 Ai nevoie de ajutor? 0763 819 286
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Ulei din ficat de cod pentru copii

 

Descriere:

 


Imbogăţit cu Omega-3 DHA şi vitamina D este un produs natural, pur, ce conţine 99,9% ulei de peşte, un amestec optim de ulei din ficat de cod cu ulei de ton şi vitaminele A, D şi E (240 ml). Pentru CREIER, OASE ŞI OCHI sănătoşi

ULEIUL DIN FICAT DE COD PENTRU COPII se poate administra uşor tuturor copiilor, începând cu vârste de chiar sub 1 an.
Conţinutul bogat al acestui ulei în DHA Omega-3 şi vitamine este vital pentru creşterea şi dezvoltarea armonioasă a copiilor, pentru imunitate, pentru stimu¬larea funcţiei cognitive şi împotriva rahitismului.

ULEIUL DIN FICAT DE COD PENTRU COPII este sursa ideală de vitamina D (18,4 µg/10ml).
Vitamina D, vitamina antirahitică, previne şi vindecă rahitismul, menţine echilibrul dintre calciu şi fosfor, favorizând asimilarea şi fixarea acestora în oase, chiar şi numai pe baza unei diete adecvate; ea acţionează mai eficient împreună cu vitamina A, prezentă în valorosul ulei.

Cantitatea crescută de Omega-3 de tip DHA (acid docosahexaenoic, 1,3 g/10ml) din acest ulei special creat pentru copii, favorizează dezvoltarea creierului încă din perioada neonatală, hrăneşte celula nervoasă, contribuie pe termen lung la îmbunătăţirea funcţiei cognitive a copiilor, la dezvoltarea atenţiei şi a capacităţii de concentrare, la stabilizarea dispoziţiei, rezistenţă la efort fizic şi la stres, diminuarea manifestărilor extreme, având efecte benefice chiar în ADHD (deficit de atenţie şi hiperactivitate).

Acizii graşi Omega-3 DHA sunt esenţiali organismului uman deoarece se găsesc în circa 60% din lipidele din creier, în retină şi în membranele tuturor celulelor, dar organismul nu îi poate produce. De aceea, ei trebuie suplimentaţi prin dietă sau prin suplimente nutritive de calitate superioară.
 

 

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!